Ilon Purje tuo monenlaista iloa elämään!

Tuulen laulu


Kustantamo Ilon Purjeen neljäs kirja on ilmestynyt 13.11.2017! Ilon Purjeen Taivaansinikirjat -sarjan kolmas osa, Jarna Aallon Tuulen laulu, pitää sisällään hyvin erilaisia runoja. Kantavina teemoina ovat usko, rakkaus ja luonto, mutta niiden rinnalla kulkevat myös väsymys ja suru. Jotkut runot ovat saaneet inspiraationsa elokuvista tai musiikista. Jotkut ovat kevyempiä, osa sydänverellä kirjoitettuja. Valokuvat ovat muistoja Jarna Aallon matkoilta. Kameran kanssa kulkiessaan hän on oppinut näkemään paremmin ja kiinnittämään huomiota pienten yksityiskohtien kauneuteen. Laulun sanoin hän toivottaa lukijalleen: ”May we never lose our wonder.”
Kirjan tilaus: voit ostaa kirjaa Ilon Putiikki -verkkokaupastamme.


Jarna Aalto: Tuulen laulu
Sidosasu: Sidottu/kovakantinen
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 118
Koko: 148 x 191 mm
Muuta: Kirja on kuvitettu Jarna Aallon ottamilla kauniilla valokuvilla.

 

 

Ilon Purje on elämäntapayritys, jonka kotipaikka on Sotkamo.

 

Me haluamme edistää kristinuskon evankeliumin leviämistä ja ihmisen sielun, kehon ja sosiaalista hyvinvointia muun muassa taiteen keinoin.

Me haluamme lisätä tuulta kristillisen taiteen purjeeseen. Taide on lahja Jumalalta. Jumalan luomaa taidetta ovat ihmiset, eläimet, luonto ja koko maailmankaikkeus. Jumalan lahjoittamaa taidetta ovat myös sanataiteet – kirjallisuus ja runonlausunta; säveltaide – musiikki; elokuva- ja mediataiteet; kuvataiteet; käsityötaiteet; tanssitaiteet; teatteri- eli näyttämötaiteet; taideteollisuus ja taiteellinen suunnittelu sekä arkkitehtuuri eli rakennustaide.

Tarkoituksemme on kristilliseltä pohjalta tuoda eri tavoin iloa ihmisten elämään ja tarjota ihmisille mielekästä tekemistä ja olemista. Se haluaa tehdä yhteistyötä muiden toimijoiden, esimerkiksi seurakuntien, toisten yritysten, yhdistysten, kuntien ja yksityishenkilöiden kanssa. Sen tarkoitus on löytää uusia tapoja tehdä yhteistyötä ja luoda yhteishenkeä.

Arvomme ovat lähimmäisenrakkaus, ilo, laatu, luovuus, monipuolisuus, palvelualttius, luotettavuus, kristillisyys, jatkuvuus, ihmisläheisyys, ihmisen kohtaaminen ihmisenä, avoimuus, keskustelevuus sekä ihmisten, eläinten ja luonnon arvostaminen ja kunnioittaminen.

Olemme taidegalleria, kristillinen yleiskustantamo sekä mainos-, viestintä-, käännös- ja ideatoimisto. Järjestämme myös hyvinvointimatkoja. Uusia toimialoja on suunnitteilla.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

 

 

Retrokauppa Ilon Putiikki on avattu!

Ostamalla Ilon Putiikin ihania tuotteita tuet suomalaista käsityötä ja taidetta!

Verkkokauppamme on lahjatavarakauppa ja kristillinen kirjakauppa. Haluamme tukea suomalaisten eri alojen taiteilijoiden tuotantoa ja tuoda tarjolle mielenkiintoisia tuotteita ja iloisia ideoita. Tutustu suomalaiseen käsityöhön ja taiteeseen sekä kristilliseen kirjallisuuteen uudistuneessa verkkokaupassamme!
YHTEYDENOTTOLOMAKE

(pakollinen)