Ilon Purje kustantaa kristillistä kirjallisuutta


Ilon Purjeen Taivaansinikirjat -sarjan kolmas osa on ilmestynyt! Jarna Aallon Tuulen laulu pitää sisällään hyvin erilaisia runoja. Kantavina teemoina ovat usko, rakkaus ja luonto, mutta niiden rinnalla kulkevat myös väsymys ja suru. Jotkut runot ovat saaneet inspiraationsa elokuvista tai musiikista. Jotkut ovat kevyempiä, osa sydänverellä kirjoitettuja. Valokuvat ovat muistoja Jarna Aallon matkoilta. Kameran kanssa kulkiessaan hän on oppinut näkemään paremmin ja kiinnittämään huomiota pienten yksityiskohtien kauneuteen. Laulun sanoin hän toivottaa lukijalleen: ”May we never lose our wonder.”

Ilon Purjeen Taivaansinikirjat -sarjan ensimmäinen osa on Pentti ja Leena Karjalaisen Elämää ja ihmeitä Suomessa ja Espanjassa.
Kirja kertoo syvällisesti, mielenkiintoisesti ja koskettavasti Espanjan-lähetystyöntekijöiden arjesta ja arjen ihmeistä.

Ilon Purjeen Taivaansinikirjat -sarjan toinen osa, Mirva Peltolan Ilo ja vapaus – Toivon näkökulma Solženitsynin tuotantoon,
kertoo vaikuttavasti kirjailija Aleksandr Solženitsynin hengellisestä elämästä ja eräiden venäläisten kristittyjen vaiheista.

Marita Katariina Ojalan satukirja Sammalkummulla juhlitaan
ei ole kristillinen kirja, mutta se kuvaa arvokkaita asioita ihmisestä ja luonnosta.
Kertomuksia täydentää korkeatasoinen kuvitus.


Hanki kustantamon tuotteita ystävälle syntymäpäivä-, hää-, rippi- tai joululahjaksi.

Kun välität – hanki lahja, joka puhuttelee.
Tutustu kirjavalikoimaamme ja tilaa lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.
Kirjojen tilaus: voit ostaa kirjojamme Ilon Putiikki -verkkokaupastamme.
YHTEYDENOTTOLOMAKE

(pakollinen)