Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet  (Room. 5:12).

Tässä oli huonot uutiset.

Mutta hyviäkin uutisia on!

Mutta armolahjan laita ei ole sama kuin lankeemuksen; sillä joskin yhden lankeemuksesta monet ovat kuolleet, niin paljoa enemmän on Jumalan armo ja lahja yhden ihmisen, Jeesuksen Kristuksen, armon kautta ylenpalttisesti tullut monien osaksi. (Room. 5:15)

Armo?

Pelastus?

Mitä minun on tehtävä, että pelastuisin? Tämä kysymys löytyy Apostolien tekojen 16. luvun jakeesta 30.

Vastaus kysymykseen löytyy seuraavasta jakeesta (31):

“Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut”.

Siinä se on! Yhdessä ainoassa jakeessa on kaikki sanottu. Raamatullinen vastaus, joka ei kuitenkaan tunnu kelpaavan monelle kristitylle. Monet haluavat liittää pelastukseen ylimääräisiä ehtoja, vaikka Raamattu selvästi opettaa pelastuksen olevan yksin armosta uskon kautta. Pelastus on Jumalan lahja, joka ei perustu ihmisen tekoihin. (Ef. 2:8-9; Room. 4:4-5, 11:6)

Unohtakaamme kaikki ylimääräiset ehdot, joilla evankeliumia vääristellään. Jumala haluaa meidän tietävän, että olemme iankaikkisesti pelastettuja. Uskokaamme siis tämä Jumalan sanan selvä lupaus: Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä. (1. Joh. 5:13)

Ilon Putiikkiin

YHTEYDENOTTOLOMAKE

(pakollinen)