Omakustantajan palvelut

Etusivulle

IlonKirjani® -omakustantajan kokonaispalvelut

Kastepisaroita ruoholla

Meissä kaikissa asuu pieni kirjailija. Palvelemme Sinua, kun ideastasi syntyy kirja.

Tarkistamme tekstin kieliasun, taitamme kirjan, teemme yhteistyötä kirjapainon kanssa sekä autamme markkinoinnissa ja muissa kirjan kustantamiseen liittyvissä yksityiskohdissa.

Sotkamo sydämessäni – Sotkamon juhlakirja

Olimme mukana tekemässä Sotkamon kunnan kustantamaa juhlakirjaa, jonka nimi on Sotkamo sydämessäni. Kirjan toimitti Toini Vinha. Valokuvaajina olivat muiden muassa Valtteri Mulkahainen ja Timo Mustonen. Ilon Purjeessa tarkistimme tekstin, taitoimme kirjan ja autoimme kirjan kustantamiseen liittyvissä yksityiskohdissa.

Sotkamon juhlakirja on myynnissä Sotkamon kunnan virastotalolla, kirjastossa ja Sotkamon kirjakaupassa aukioloaikoina.

Kirjan hinta on 40 €.

Sotkamo sydamessani -kirja

Hanki seuraavia kustantamiamme kirjoja ystävällesi syntymäpäivä-, hää-, rippi- tai joululahjaksi!

Kun välität – hanki lahja, joka puhuttelee.
Tutustu kirjavalikoimaamme ja tilaa lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.

 

Tuulen laulu

Kirja Tuulen laulu

Ilon Purjeen Taivaansinikirjat -sarjan kolmas osa on ilmestynyt! Jarna Aallon Tuulen laulu pitää sisällään hyvin erilaisia runoja. Kantavina teemoina ovat usko, rakkaus ja luonto, mutta niiden rinnalla kulkevat myös väsymys ja suru. Jotkut runot ovat saaneet inspiraationsa elokuvista tai musiikista. Jotkut ovat kevyempiä, osa sydänverellä kirjoitettuja. Valokuvat ovat muistoja Jarna Aallon matkoilta. Kameran kanssa kulkiessaan hän on oppinut näkemään paremmin ja kiinnittämään huomiota pienten yksityiskohtien kauneuteen. Laulun sanoin hän toivottaa lukijalleen: ”May we never lose our wonder.”

Kirjan tilaus: voit tilata kirjaa sähköpostilla info(ät)ilonpurje.fi.

Jarna Aalto: Tuulen laulu
Sidosasu: Sidottu/kovakantinen
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 118
Koko: 148 x 191 mm
Muuta: Kirja on kuvitettu Jarna Aallon ottamilla kauniilla valokuvilla.

Sammalkummulla juhlitaan

Kirja Sammalkummulla juhlitaan

Marita Katariinan ihastuttava esikoiskirja Sammalkummulla juhlitaan on satu- ja taidekirja. Se ei ole kristillinen kirja, mutta se kuvaa arvokkaita asioita ihmisestä ja luonnosta. Kertomuksia täydentää korkeatasoinen kuvitus.

Sammalkumpu

Kaukaa satumaan vuorilta kuuluu huilun ääni. Hennot sävelet kantavat yli laaksojen ja niittyjen Sammalkummun metsään saakka. Keskellä vehreää metsää on sammalpeitteinen kaunis aukio, jota metsän väki kutsuu Sammalkummuksi. Siellä keijut, menninkäiset ja metsän pikkueläimet viettävät riemukkaita juhlia.

Lämminhenkisiä satuja taidekuvituksella

Kirjan tarinat ovat lämminhenkisiä ja rauhallisuudessaan sopivat hyvin iltasaduiksi. Runsas akvarelli- ja tussipiirroskuvitus tarjoaa katsojalle ja kuuntelijalle taide-elämyksen ja kehittää lapsen mielikuvitusta. Kuvitustyyli on persoonallinen mutta silti hyvin ajaton. Se jatkaa perinteistä suomalaista sadunkuvitustyyliä, joka kenties tuo muistoja aikuisille heidän oman lapsuutensa saduista. Marita Katariinan sadut opettavat lapselle luonnon ja kaikkien eläväisten kunnioitusta. Kirja sopii sekä tytöille että pojille.

Taiteilija Marita Katariina

Marita Ojala, taiteilijanimeltään Marita Katariina, on turkulainen kuvantekijä, puutarhuri ja äiti.
Sammalkummun tarinoissa ja taiteessaan häntä inspiroi luonto. Turvallinen satumaailma kuuluu meille kaikille.

Kirjan tilaus: voit tilata kirjaa sähköpostilla info(ät)ilonpurje.fi.

Sidosasu: Sidottu/kovakantinen
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 48
Koko: A4 madallettu
Muuta: Painettu Suomessa. Värikkäät kannet, esilehdet ja sisäsivut. Runsas akvarelli- ja tussipiirroskuvitus.
Kuvitustyyli on persoonallinen mutta silti hyvin ajaton.

Elämää ja ihmeitä Suomessa ja Espanjassa

Kirja Elamaa ja ihmeita Suomessa ja Espanjassa

Ilon Purjeen Taivaansinikirjat -sarjan ensimmäinen osa on Pentti ja Leena Karjalaisen Elämää ja ihmeitä Suomessa ja Espanjassa.
Kirja kertoo syvällisesti, mielenkiintoisesti ja koskettavasti Espanjan-lähetystyöntekijöiden arjesta ja arjen ihmeistä.

Pentti ja Leena Karjalainen perheineen saivat kutsun Jumalalta lähteä Espanjaan lähetystyöhön vuonna 1989. Kaakkois-Espanjassa sijaitsevasta El Pinar de Campoverde -nimisestä pikkukylästä tuli pian Karjalaisten koti useaksi vuodeksi. Jumalan ihmeellinen huolenpito pienimmissäkin yksityiskohdissa mahdollisti työn suomalaisturistien ja paikallisen väestön keskuudessa.

Toivoa toivottomuuteen

Elämää ja ihmeitä Suomessa ja Espanjassa, Ilon Purjeen Taivaansinikirjat -sarjan ensimmäinen osa, on kuvaus Jumalan tekemistä arjen ihmeistä ja parantavasta voimasta Karjalaisten ja heidän ystäviensä elämässä. Kirjaan kootut tosielämän kertomukset osoittavat Jumalan mahdollisuuksien alkavan siitä, missä ihmisten mahdollisuudet loppuvat. Kirja antaa toivoa toivottomuuteen. Jumalan apu on aina lähellä, kun sitä tarvitsemme.

Kirjan tilaus: Kirja on loppuunmyyty. Siitä on suunnitteilla toinen painos nelivärikuvituksella ilman lahja-CD:tä.

Pentti ja Leena Karjalainen: Elämää ja ihmeitä Suomessa ja Espanjassa
Sidosasu: Sidottu/kovakantinen
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 134
Koko: 148 x 191 mm
Muuta: Painettu Suomessa. Värikkäät kannet ja esilehdet. Muuten kirja on mustavalkoisilla Suomen- ja Espanjan-valokuvilla kauniisti kuvitettu.
Kirjan takakannen sisäpuolella on lahja-CD!

Ilo ja vapaus – Toivon näkökulma Solženitsynin tuotantoon

Kirja Ilo ja vapaus

Ole hyvä! Tässä on Sinulle ilmainen kirja Ilo ja vapaus, jonka voit lukea ja tulostaa luettavaksi.

Ilo ja vapaus Mirva Peltola.pdf

Toisin kuin julkaisemamme paperikirja tämä kirja on varustettu värikuvituksella. Mukavia lukuhetkiä! T. Ilon Purjeen väki
Ilon Purjeen Taivaansinikirjat -sarjan toinen osa, Mirva Peltolan Ilo ja vapaus – Toivon näkökulma Solženitsynin tuotantoon,
kertoo vaikuttavasti kirjailija Aleksandr Solženitsynin hengellisestä elämästä ja eräiden venäläisten kristittyjen vaiheista.

Kirjan tilaus: Kirja on loppuunmyyty. Voit lukea sen yllä olevasta linkistä. Verkkojulkaisussa on nelivärikuvitus.

Mirva Peltola: Ilo ja vapaus – Toivon näkökulma Solženitsynin tuotantoon
Sidosasu: Sidottu/kovakantinen
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 120
Koko: 148 x 191 mm
Muuta: Painettu Suomessa. Värikkäät kannet ja esilehdet. Muuten kirja on mustavalkoisilla kuvilla kauniisti kuvitettu.

Kirja-arvostelu Ilo ja vapaus -kirjasta

Koin saavani kokea uudelleen sen ilon, jonka sain juuri uskoon tultuani. Tämä oli päällimmäisenä mielessä luettuani Mirva Peltolan kirjan ”Ilo ja vapaus – Toivon näkökulma Solženitsynin tuotantoon”.
Kirjan alku valaisee taitavasti historiallisia olosuhteita neuvostoajan Venäjällä. Uskoville kristityille vankileirit olivat kuitenkin hämmentävällä tavalla hengellisesti virkistäviä. Ilo pulppusi kirjan sivuilta. Seurakunnan yhteys tuli entistä tärkeämmäksi asiaksi rukouksen ohella.
Solženitsynin omasta elämästä paljastuu hänen tuotannostaan tietämättömälle mielenkiintoisia asioita. Vaikka hän ei mitä ilmeisimmin ole joutunut vankileirille uskon vuoksi, hän saa kuitenkin itsekin kokea pelastuksen ilon ja vapauden otettuaan Jeesuksen elämäänsä.
Loppupuolella kirjaa pääsin kurkistamaan lähemmäs tämän päivän Venäjän tilannetta. Uskovat siellä iloitsevat vielä tänäänkin pelastuksestaan ja sisäisestä vapaudestaan sekä kertovat siitä muillekin.
Ei ole helppoa olla iloinen vaikeiden olosuhteiden keskellä. Uskon kautta saamme kuitenkin iloita pelastuksesta ja vapaudesta, koska Jeesuksen pelastustyö on aivan mahtava asia!
Maria Haapsaari

Ota yhteyttä lomakkeella
tai lähetä sähköpostia info(at)ilonpurje.fi

    Kaikki kentät tulee täyttää