Taidegalleria

Etusivulle

Taide on lahja Jumalalta

Sydamen muotoinen jakala

Kirjailijattaren blogi / Mirva Peltola

Kun seuraa Jeesusta elämässään, ei koskaan pety. Jumala tuo eteen mitä ihmeellisimpiä asioita. Hän antaa meille uskovia, ihania ystäviä. Hän on kaiken hyvän lähde. Iankaikkinen Isämme välittää Sinusta ja minusta äärettömästi! Jääkäämme hänen rakkautensa suojaan.

Mirva, Turussa 19.3.2014

Tervetuloa lukemaan kirjailijattaren blogia! Nimeni on Mirva Peltola. Olen kirjoittanut kristillisen kirjan Ilo ja vapaus – Toivon näkökulma Solženitsynin tuotantoon. Tällä hetkellä työstän Hilma-mummuni elämäkertaa, johon tulee myös sukulaisten ajatuksia Hilman merkityksestä heidän elämässään. Iloista viikon jatkoa Sinulle!

Mirva, Turussa 18.3.2014

Yhteistyökumppanimme taiteessa, Taivaankaari

Jaata ja sammalta

On vain tämä hetki.

Peräseinäjokinen elämäntapayritys Taivaankaari toimii maalais- ja wanhanajan meiningillä luonnon läheisyydessä. Siihen sisältyvät taide, käsityöt ja eläimet, elämän meininkiä, luovuutta käyttäen.

Taivaankaaressa toimivat taidemaalari Hanna Järvilehto ja hänen aviomiehensä, käsityöläinen ja kehystäjä Pauli Järvilehto.

Taulujen kehykset syntyvät Paulin käsissä luonnonmateriaaleista sekä havukranssit, tuohikopat ja luonnonmuokkaamat kippurat ovenkahvat jne. Hanna tekee värimaailmaltaan kauniita tauluja ja muitakin taiteeseen ja käsitöihin liittyvää, kuten huovutuksia ja persoonallisia taidetöitä.

Teemme monipuoliset työt tilauksesta. Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö tai tilaus!

Taivaankaari
Korpelantie 54
61100 Peräseinäjoki
Soita tai lähetä tekstiviesti: 045 234 8548
Lähetä sähköpostia: taivaankaari.taiteet(ät)gmail.com

Ota yhteyttä lomakkeella
tai lähetä sähköpostia info(ät)ilonpurje.fi

    Kaikki kentät tulee täyttää